×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Alweer 10 jaar samen: Eugenie en haar Jack delen romantische foto

  Zo'n jubileum mag je natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan

  Alweer 10 jaar samen: Eugenie en haar Jack delen romantische foto

  Oudere zus Beatrice moest onlangs voor de tweede keer haar bruiloft uitstellen vanwege corona, maar Eugenie en haar Jack zijn na 10 jaar samen nog altijd dolgelukkig.


  Eugenie en Jack trouwden in oktober 2018, maar zijn dus al veel langer samen. Ze leerden elkaar kennen door gemeenschappelijke vrienden. Dat was tijdens een skivakantie in Zwitserland. Jack werkte in die tijd ook in Zwitserland. Hij is wijnhandelaar en tevens hét gezicht voor het tequila-merk van acteur George Clooney, in Groot-Brittannië.

  Lees ook:

  Eugenie deelt op Instagram deze schattige foto van haar en Jack. Op de achtergrond een prachtige groene omgeving en in Jacks haar zien we nog net de ondergaande zon. Zo te zien is het stel nog altijd dolgelukkig.

  Eugenie is ook groot fan van het plaatsen van throwback-foto’s. We verzamelden al eens de leukste voor je.

  Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

   

  Beeld: Instagram @princesseugenie

  27 april 2020 - 13:37