×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Adele krijgt koninklijke onderscheiding

  Uit handen van prins Charles

  Adele krijgt koninklijke onderscheiding

  Prins Charles heeft donderdag Adele onderscheiden. De zangeres kreeg de onderscheiding MBE (Member of the Most Excellent Order of the British Empire) op Buckingham Palace.


  Op de website van Daily Mail staat een filmpje waarin te zien is hoe de zoon van koningin Elizabeth de medaille met een speldje vastmaakt bij Adele.

  De zangeres kreeg de onderscheiding voor haar bijdrage aan de muziek. Na het bijzondere moment maakten prins Charles en Adele nog een praatje. Dat was kennelijk erg vermakelijk, want de twee lachen allebei. En ook als de wereldberoemde artieste wegloopt kan ze haar gezicht niet in de plooi houden. Ze lacht van oor tot oor.

  De 25-jarige Adele zag er overigens prachtig uit. Ze droeg een donkere bewerkte jurk die net over haar knie viel van ontwerpster Stella McCartney. Adele was niet de enige die een onderscheiding kreeg toegekend.

  19 december 2013 - 15:13