Zien: Rania en Camilla samen in de auto

Charles en Camilla zijn deze week in Egypte en Jordanië. In Jordanië vermaakt Camilla zich goed met Rania, de koningin van het land. Ze rijdt haar Britse collega zelfs rond. En daar hebben we een leuke foto van.

Dat zien we niet al te vaak: een royal die een bezoekende royal zélf rondrijdt. Waarom ook niet, zou je denken. Maar in veel landen (en verkeerssituaties) wordt gekozen voor een professionele chauffeur. En dan zitten de royals meestal achterin. Niets van dat alles in Jordanië vandaag dus: Rania rijdt en Camilla zit voorin, naast haar.

Het lijkt erop dat de 2 het prima kunnen vinden samen. Charles en Camilla zijn deze week in Egypte en Jordanië. Na een officiële begroeting door koning Abdullah van Jordanië, sprong Camilla in de Tesla van Rania en reden ze samen naar een werkbezoek waar ze beiden verwacht werden.

Beide dames dragen een onberispelijke outfit. Camilla koos voor een blauwe jurk met print van ontwerpster Fiona Clare. En Rania droeg een prachtige getailleerde witte jas met gouden ceintuur. Die outfits kun je wat beter zien op de onderste foto.

Prince Charles Visits Jordan
Prince Charles Visits Jordan

LEES OOK:

Deze 7 royals nemen voorlopig de taken van the queen waar

Meer lezen over royals? Neem snel een (digitaal) abonnement op Royalty.

Bron: Hello! Beeld: ANP/EPA, Getty