Ireland Duke And Duchess Of Cambridge Visit To Ireland

Zien: Glamour-momentje voor de Cambridges

Dat was een opvallend gezicht vrijdag bij het London Palladium! Prins William en Catherine stonden voor het eerst samen met hun kinderen George, Charlotte en Louis op de rode loper bij het theater. De familie ging daar kijken naar een speciale show, die werd opgevoerd om essentiële werkers en hun families te bedanken voor hun grote inzet dit jaar.

William gaf voor het begin van de voorstelling een korte toespraak, waarin hij de aanwezigen bedankte voor hun werk om het land draaiende te houden tijdens de coronapandemie. “Jullie hebben dit jaar alles gegeven, en grote offers gebracht. Dat geldt ook voor jullie families, waarvan ik zeker weet dat ze jullie minder hebben gezien dan ze zouden willen”, zei de prins. “Het land is jullie een enorme dankbaarheid verschuldigd.”

De prins nam in de pauze ook de tijd om met de families van essentiële werkers te praten over hun ervaringen in het afgelopen jaar. Later ging de prins ook nog even backstage om de cast en crew van de voorstelling persoonlijk te bedanken.

2020 12 13 1

LEES OOK:

Koning in shock: Zoveel zijn Nederlanders gemiddeld aangekomen

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP.