Zien: Eugenie deelt eerste video van zoontje August

Prinses Eugenie heeft voor het eerst een filmpje gedeeld van haar zoontje August. De 31-jarige prinses plaatste de video van haar zoon op Instagram ter ere van Wereldoceaandag 2021.

Het kleine jongetje is op het filmpje knuffelend te zien met een pluche haai in zijn schommelstoel. Ook is het de eerste keer dat de bijna vier maanden oude August te horen is. “Tijdens Wereldoceaandag vieren we onze prachtige oceanen en alles wat daarin leeft”, schrijft Eugenie bij het filmpje. “Een dag om het bewustzijn te vergroten voor iets dat zo belangrijk is en een dag om te knuffelen met pluizige haaien.”

Eugenie sloot ter ere van Wereldoceaandag de dag af met een lezing over de zeventien duurzame ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties. Tijdens de lezing stond de veertiende doelstelling centraal: leven in het water. “Ik heb geluisterd naar ongelooflijke mensen die allemaal dingen doen om onze oceanen te beschermen”, schreef de prinses bij foto’s die ze op Instagram deelde.

De 31-jarige kleindochter van de Queen en haar man Jack ouders van zoontje August Philip Hawke Brooksbank. August is na zijn moeder elfde in lijn van Britse troonopvolging. Het jongetje heeft geen koninklijke titel, maar kon wel de titel van eerste kleinkind van prins Andrew en Sarah Ferguson op zijn naam zetten.

LEES OOK:

Hierover gaat debuutroman Sarah Ferguson

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP.