William en Catherine spelen cricket

Prins William en zijn vrouw Catherine hebben maandag tijdens hun bezoek aan het Nieuw-Zeelandse Christchurch een potje cricket gespeeld.

Op foto's op de website van The Telegraph is te zien dat Catherine in een strak rokje en hoge hakken op het veld staat met het bat in haar hand. Het publiek riep haar naam om haar aan te moedigen. Hello Magazine meldt dat ze twee van de drie ballen, die prins William naar haar gooide, wist te raken. Niet alleen Catherine probeerde de bal te raken, ook William mocht een poging wagen met het bat. Tijdens het bezoek aan het cricketveld kletsten ze ook met jonge cricketspelers en keken ze toe hoe zij de sport beoefenden.

Eerder op de dag spraken de hertog en hertogin van Cambridge met mensen uit het stadje die in 2011 familieleden en vrienden verloren bij een aardbeving. Het stel bezocht ook een gedenkplaats voor de 185 slachtoffers van de beving. In de stad hadden veel mensen zich verzameld om een glimp op te vangen van de zoon van prins Charles en zijn echtgenote.

Zondag waren de twee nog in Queenstown. Daar proefden ze wijn en maakten ze een tochtje met een speedboot.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen