Wijn weerspreekt geruchten zwangerschap Kate

Het lijkt erop dat de geruchten rond een tweede zwangerschap voor Catherine, hertogin van Cambridge, voorlopig naar het rijk der fabelen kunnen worden verwezen. Tijdens haar tour door Nieuw-Zeeland, samen met haar man prins William en zoontje George, gedraagt ze zich vooralsnog namelijk alles behalve als een zwangere vrouw.

William en Catherine bezochten zondag een wijngaard in Queenstown, waar Kate zichtbaar genoot van een paar slokken rode wijn. Ze zou zelfs gezegd hebben hoe heerlijk ze het vond om weer alcohol te kunnen drinken na de geboorte van haar eerste zoon, prins George. Bovendien stapte het stel eerder op de dag nog in een speedboot om vervolgens met een snelheid van zo'n 85 kilometer per uur over de rivier de Shotover te varen.

Eerder zaaide prins William nog verwarring door een opmerking die hij maakte tijdens een tour door het Nieuw-Zeelandse stadje Cambridge. Hij nam een wollen sjaal in ontvangst, speciaal gemaakt voor zijn zoon George. Tegen Cynthia Read, de vrouw die de sjaal had gebreid, zou de prins vervolgens gezegd hebben: "Je moet er misschien wel snel weer één maken!".