Ireland Britain Royalty Visit

Wauw! Bijna 1 miljoen likes voor déze foto van Kate

De elegante echtgenote van prins William was afgelopen weekend jarig en vierde dat sober en in kleine kring. Ze bedankt nu iedereen voor de felicitaties en de foto die ze ervoor koos wordt massaal geliket.

39 kaarsjes mocht ze uitblazen. Via diverse social media-kanalen werd al aan- (of af-)gekondigd dat Kate haar verjaardag met haar eigen familie zou vieren en had gevierd. Corona tiert ook in Groot-Brittannië natuurlijk nog altijd welig en grotere vieringen of feestjes zijn geen optie.

Zoals het een echte royal betaamt, plaatst Kate ná haar verjaardag een bedankje, ook online. Onder meer via Instagram koos ze voor een mooie, winterse portretfoto, maar dan eentje waarop ze… een mondkapje draagt! Typerend voor deze tijd, extra leuk dat ze er geen probleem mee heeft om op een dergelijke manier in beeld te komen. Want zeg nu zelf, nog iets liever hadden we die vriendelijke glimlach van haar pontificaal gezien, toch?

De foto krijgt enorm veel ‘likes’, de teller staat nu al op ruim 834.000. Uit de reacties blijkt wel hoe geliefd de hertogin van Cambridge is. Ze wordt gefeliciteerd, bejubeld, liefdevol toegesproken.

Kate Met Mondkapje Bedankt Na Verjaardag Screenshot Instagram Januari 2021

LEES OOK:

3x prinses Sofia in een printje

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: Instagram @kensingtonroyal