Eugenie En Beatrice

Volgens deze drie beweringen is er een nieuwe Windsor-baby op komst

Fans van de Yorkse prinses Eugenie durven er bijna op te wedden dat ze in verwachting is van haar eerste kindje met Jack Brooksbank. De 30-jarige werd afgelopen weekend in Londen gespot toen ze ging lunchen met een vriendin waarbij er een ‘babybuikje’ werd gespot. Dit kunnen uiteraard corona-kilo’s zijn of een foto vanuit een verkeerde hoek, maar deze drie beweringen laten je wel anders denken.

Bewering 1

Prinses Eugenie had met Teenage Cancer een Zoom Meeting en had hier een ‘pregnancy glow’ op haar gezicht. “Het zal interessant zijn om te zien wat er de komende week of zo zal gebeuren, wat aankondigingen betreft, aangezien velen ervan overtuigd zijn dat Eugenie zwanger is”, was een van de reacties vanuit de organisatie.

Bewering 2

Ze is een van de weinigen van de Windsors die een eigen Instagram-account heeft en erom bekend staat dat ze veel van haar werk- en privéleven deelt. De laatste tijd heeft Eugenie bijna geen werkbezoeken gedaan en laat ze alleen zo nu en dan haar gezicht zien op een zeldzame selfie, wat heel handig is als je een dikke buik wilt verbergen.

Bewering 3

Eugenie bezocht haar grootmoeder op Balmoral en werd daar gezien met ruimvallende kleding. Daarbij hield ze ook een groot, ingepakte lijst/bordspel of ander vierkant object geheimzinnig vast voor haar buik. Wellicht deed ze dit omdat ze wist dat er paparazzi op de loer lag.

Voor nu zullen we nog even moeten afwachten of er daadwerkelijk een Windsor-baby op komst is!

LEES OOK:

GEBOORTE LUXEMBURGS PRINSJE NOG EEN KEER GEVIERD IN PESCATORE-PARK

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: Beau Monde. Beeld: archief.