Pexels Photo 3921040

Verrassend: Dit is het populairste lid van het Britse koningshuis

De website OnBuy heeft een poll uitgezet om te kijken wie het populairste lid is van de Britse koninklijke familie. De uitkomst is verrassend! Want de winnaar is ook regelmatig wat minder goed in het nieuws geweest. Toch blijken de Britten haar graag te mogen.

Met een score van 14,5 procent scoorde Meghan, de vrouw van prins Harry, het hoogst. Daarmee is ze het populairste lid van de Britse koninklijke familie. Dat betekent dat ze Catherine, de vrouw van prins William, voorbij gaat. Zij is ook populair, maar scoorde net lager: 14,4 procent. Koningin Elizabeth maakt de top drie compleet. Verder kwam naar voren dat prins Harry aan populariteit heeft ingeleverd sinds hij een stap terug deed uit het koningshuis. Samen met zijn vrouw en zoontje Archie woont hij sinds dit jaar in de Verenigde Staten. 

De resultaten van de poll komen nadat de Queen afgelopen week voor het eerst sinds maart weer herenigd werd met een deel van de familie. Een grote familiebijeenkomst met kerst zit er dit jaar niet in vanwege de coronacrisis. De koningin brengt de feestdagen door met haar man prins Philip op Windsor Castle.

LEES OOK:

Dit deden Spaanse prinsessen bij vergadering

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: Pexels. Beeld: ANP.