Diana en Zonen

Vanaf deze datum is de musical ‘Diana & Zonen’ te zien

Liefhebbers van het Britse koningshuis hoeven niet lang meer te wachten op de musical Diana & Zonen. Vanaf september is de musical namelijk te zien in de Nederlandse theaters.

Diana & Zonen

De musical Diana & zonen gaat over het meeslepende levensverhaal van prinses Diana. Ze was een prinses, maar ook een moeder die vocht voor het geluk van haar zonen William en Harry. De musical schakelt tussen het liefdesverhaal van de jonge Lady Di en prins Charles en het liefdesleven van prins Harry en Meghan Markle dat op de voet gevolgd wordt. Voor welke uitdagingen komen William en Harry te staan? Het liefdesverhaal over rivaliteit, schuld en romantiek is vanaf 12 september 2021 te zien.

De cast

Marlijn Weerdenburg kan niet wachten om zich onder te dompelen in het leven van Diana. “Ze doorbrak taboes en conventies, worstelde met haar rol binnen het conservatieve Britse Koningshuis en zette zich vol in voor de strijd tegen AIDS. Maar boven alles was ze een moeder. Een vrouw die haar zonen te vroeg alleen moest achterlaten.”

Freek Bartels vertolkt de rol van prins Harry en Meghan Markle wordt gespeeld door Danique Graanoogst. Jonathan Demoor is gecast voor prins William en Liss Walravens is te zien als Kate.

Koop je tickets hier

LEES OOK:

Prinses Diana blijkt nog steeds populair bij Britse royaltyfans

Beeld: dianaenzonen.nl