Vader Meghan Markle opgespoord in Mexico

De Engelse krant The Mirror heeft de vader van Meghan Markle overvallen tijdens zijn dagelijkse boodschappenrondje in zijn woonplaats Playas de Rosarito in Mexico. De 73-jarige Thomas Markle kreeg een fles champagne en een doos Engelse thee in zijn handen gedrukt, terwijl de verslaggever hem allerlei vragen over Meghan en prins Harry stelde.

Op de vraag of Markle zijn dochter naar het altaar zou begeleiden, antwoordde hij: "Ja, dat zou ik geweldig vinden. Ik ben heel erg blij voor ze en heet Harry van harte welkom in de familie. Meer kan ik er niet over zeggen, jullie weten zelf ook wel dat dat niet mag." Ook Meghans moeder Doria, van wie Thomas gescheiden is, heeft tot op heden geen uitspraken gedaan over haar dochter en aanstaande schoonzoon.

Thomas zou zijn leven, volgens bronnen, 'weer op de rails hebben'. De voormalig Hollywood lichttechnicus, bij onder andere de bekende shows Married With Children en General Hospital, ging vorig jaar failliet en verliet Los Angeles met een flinke schuld. In Mexico probeert hij een nieuw leven op te bouwen, ver weg uit de schijnwerpers. Volgens buren 'gaat het goed met hem en is hij ontzettend blij voor zijn dochter'.