Hrh Prince Harry With Hrh Prince Charles At The World

Tranentrekker: 3 geweldige dingen die Harry over Charles zei

Naast alle ellende zijn er ook waardevolle uitspraken gedaan door zoon over vader. Wij hebben de mooiste voor je verzameld.

Dat Harry een bak aan waardering voor zijn vader heeft, moge duidelijk zijn. En dat de zaken momenteel stroef gaan tussen hem en Charles en ook tussen hem en William is eveneens een feit. Het wordt beschouwd als een smet op het Britse koningshuis en de meningen over wat de handigste weg om te bewandelen zou zijn geweest, zijn verdeeld.

Als een paal boven water staan de volgende prachtige uitspraken die Harry op eerdere momenten deed over zijn vader. Lees je mee?

Advies

Al het advies dat hij kan geven, zeker omdat hij in de loop der jaren zo veel contacten heeft opgedaan, is ongelooflijk. Je kunt ‘m gewoon bellen en zeggen ‘luister, ik heb hier even een situatie’. En beter nog: je mag bij hem ventileren over van alles en nog wat.’

‘Eén van de allermoeilijkste dingen die een ouder ooit kan moeten vertellen aan zijn kinderen, is dat de andere ouder is overleden. Hoe je dat doet, dat weet ik ook niet. Maar hij was er voor ons. Beschermde ons. Zorgde voor ons.’

Altaar

‘Ik vroeg hem met Meghan naar het altaar te lopen en zonder enige twijfel zei hij ‘ja, ik doe alles dat ik kan om jou en Meghan te steunen’ (Meghans vader, Thomas, woonde de bruiloft door allerlei perikelen niet bij, Charles liep die dag met Meghan naar het altaar)

Hier een prachtige terugblik naar de huwelijksdag van Meghan en Harry, Charles begeleidt de bruid naar haar bruidegom.

Prince Harry Marries Ms. Meghan Markle Windsor Castle

LEES OOK:

Bron: HELLO! Beeld: Getty