Placeholder

Teleurgestelde Catherine zegt bezoek af

Catherine, de hertogin van Cambridge, moest woensdag tot haar spijt verstek laten gaan bij de opening van de Clore Art Room, een kunstproject voor kinderen. Ze vindt het heel vervelend dat ze woensdag er niet bij kon zijn, zo laat Kensington Palace weten.

"Ik keek ernaar uit om bij jullie te zijn op deze bijzondere dag, onderdeel van het 50ste jubileum van de Clore Duffield Foundation. Het spijt me erg dat ik niet bij jullie kan zijn om deze mijlpaal te vieren. Als beschermvrouw van de Art Room ben ik er heel trots op om te zien wat voor goed werk deze welzijnsorganisatie doet. Kwetsbare kinderen bloeien op in de veilige omgeving die geboden wordt."

Catherine biedt ook nog haar excuses aan: "Mijn oprechte verontschuldigingen voor het feit dat ik er niet bij kan zijn. Ik wens jullie een heel fijne middag. Ik hoop dat ik snel de mogelijkheid heb om de Clore Art Room alsnog te komen bekijken."

De echtgenote van prins William noemt geen reden voor haar absentie. Sinds Catherine en William bekendmaakten een tweede kindje te verwachten, ligt Catherines openbare programma stil vanwege zwangerschapsmisselijkheid.