Placeholder

Suits-kijkers missen Meghan… En Meghan mist Suits!

Het vertrek van Meghan Markle uit de serie is een flinke domper voor Suits. Sinds het vertrek van Meghan, die haar acteercarrière beëindigde zodat ze met de Britse prins Harry kon trouwen, is een flink deel van de vaste kijkers afgehaakt. De eerste drie afleveringen van het achtste seizoen trokken in de Verenigde Staten gemiddeld 1,2 miljoen kijkers.

De neerwaartse beweging werd voor Meghans vertrek al ingezet, meldt Fox News. Naar het vijfde seizoen keken nog gemiddeld twee miljoen Amerikanen, de zesde reeks van de advocatenserie trok gemiddeld 1,59 miljoen kijkers. Het zevende seizoen, waarin Meghan en haar tegenspeler Patrick J. Adams afscheid namen trok gemiddeld 1,3 miljoen kijkers.

Vorige maand biechtte Meghan op dat ze Suits mist. Tijdens het bezoek dat de hertogin van Sussex met haar man aan Dublin bracht, sprak de voormalig actrice een fan van de serie. "Ik vertelde dat ik fan ben van Suits en zei dat ik de serie miste", vertelde de vrouw later aan verslaggevers. "Ze zei: ik ook."