Seksslavin’ van Andrew klaagde eerder mannen aan

Virginia Roberts (31), de vrouw die de Britse prins Andrew ervan beschuldigt haar als tiener te hebben misbruikt, deed als 14-jarige aangifte tegen twee kennissen. Ze beweerde destijds dat ze door hen was misbruikt in een auto. Er volgde geen rechtszaak, schrijft New York Post.

Na een maandenlang onderzoek, dat volgde op de aanklacht, werd besloten niet tot vervolging over te gaan omdat 'het slachtoffer niet geloofwaardig werd geacht'. Dat blijkt uit documenten die New York Post in bezit heeft. De moeder van Roberts zou destijds tegen een agent hebben gezegd dat haar dochter een drugsverleden had.

"Dat ze destijds niet als geloofwaardig is bestempeld, betekent alleen maar dat ze dachten niet genoeg bewijs te hebben om een zaak te winnen. Maar ze is verkracht", aldus de huidige advocaat van Roberts. Zij noemt het schandalig dat de documenten zijn gelekt en haar cliënt nu opnieuw met deze gebeurtenis wordt geconfronteerd.

Roberts beschuldigt onder anderen prins Andrew ervan haar te hebben misbruikt toen zij naar eigen zeggen als seksslavin voor de miljonair Jeffrey Epstein werkte.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen