Schoonvader prinses Eugenie hersteld van coronavirus

Prinses Eugenie en haar man Jack Brooksbank kunnen opgelucht zijn met het goede nieuws. Een aantal weken geleden werd Eugenie’s schoonvader George Brooksbank positief getest op corona, wat de hele familie natuurlijk zorgen baarde. De 71-jarige George lijkt nu gelukkig hersteld te zijn van het virus.

De vrouw van George, Nicola Brooksbank, liet aan The Telegraph weten dat ze dankbaar is. “Ze hebben hem gered en we kunnen niet meer dan ontzettend dankbaar zijn. We konden hem niet bezoeken gedurende zijn behandeling en er werd ons gezegd rekening te houden met het slechtste scenario.”

Nicola werd ook besmet met het coronavirus maar kreeg slechts een lichte vorm. Ze hoefde niet naar het ziekenhuis te gaan voor behandeling. “Het is werkelijk fantastisch wat alle hulpverleners in het ziekenhuis hebben gedaan. Het was al geweldig hoe ik werd behandeld, terwijl er mijn geval nog geen sprake van opname in het ziekenhuis was. Ik heb mijn leven absoluut te danken aan deze helden.”

Eugenie’s schoonvader reageerde zelf ook nog naar de media. “Het gaat goed met mij. Er was altijd iemand in de buurt en ik wil dan ook iedereen bedanken die betrokken was bij mijn herstel. Dit was een enorme eye-opener voor iemand die al geruime tijd niet meer in het ziekenhuis heeft gelegen en ineens overgeleverd is aan de hulp van anderen.’’

Lees ook:

Op 19 mei 2018 traden prins Harry en actrice Meghan Markle in het huwelijk. Een sprookjeshuwelijk.

Vandaag 2 jaar geleden: de bruiloft van Harry en Meghan

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen