(file) South Africa Britain Royalty

Schattig: Eerste woordjes van baby Archie te horen in podcast

Harry en Meghan hebben hun eerste podcast online gezet. Eerder deze maand werd al bekend dat Harry en Meghan podcasts gaan produceren en hosten voor Spotify. Hun 1-jarige zoontje Archie komt ook even aan het woord.

De 2020 Archewell Audio Holiday Special gaat op een bijzondere wijze van start. De kleine Archie herhaalt de woorden “happy, fun, new en year” voordat hij samen met zijn ouders in lachen uitbarst. De podcasts zijn volgens de omschrijving “een speciale collectie van inspiratie, reflectie en perspectief van gasten uit de hele wereld”. 

En dat zijn geen kleine bekendheden. Onder andere James Corden, Tyler Perry, Naomi Osaka en sir Elton John komen aan het woord. Zij hebben een soort audiodagboek opgenomen waarin ze vertellen over hun leven in 2020. Harry en Meghan presenteren de verhalen aan de luisteraar. Daarnaast komen onder anderen ook de Amerikaanse democraat Stacey Abrams, schrijver Deepak Chopra en dichter George Mpanga, beter bekend als George the Poet, aan het woord in de podcast.

LEES OOK:

Channel 4 ontvangt ruim 200 klachten over imitatie Elizabeth

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP.