Image 5 2

Sarah Ferguson over theetijd met dochters: ‘‘Altijd al een belangrijk onderdeel van ons gezin’’

Sarah Ferguson denkt nog altijd graag terug aan de tijd dat ze samen met haar dochters Beatrice en Eugenie na school aan de thee zat. Dat doet de ex-vrouw van prins Andrew in een uitgebreid essay voor het tijdschrift PEOPLE Royals, dat volgende week vrijdag verschijnt.

“Theetijd is altijd een belangrijk onderdeel van ons gezin geweest waar we de tijd namen om dingen met elkaar te delen”, schrijft Fergie, zoals de hertogin ook wel wordt genoemd. “Toen mijn dochters jonger waren, praatten we over hun dag op school, wat ze gedaan hadden of waar ze tegenop liepen. Het was dan altijd een magisch feest met kleine sandwiches, cocktailworstjes, koekjes, scones met slagroom en jam en kleine cakejes.”

De samenstelling van het theekransje veranderde wel naarmate de prinsessen ouder werden. Sandwiches met gerookte zalm en komkommer vervingen bijvoorbeeld de zogeheten stoplichtsandwiches met tomaat, wortel en avocado die meer voor jonge kinderen bedoeld waren. Maar een ding bleef volgens Sarah altijd hetzelfde: “Het was een tijd van dingen delen.”

LEES OOK:

Bijzonder: Camilla opent huis voor exclusieve privérondleiding

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen