Britain Royalty

Prins William waarschuwt Britten voor sociale media: ‘‘Geloof niet alles’’

De Britse prins William vindt dat mensen zeker in de coronacrisis extra voorzichtig moeten zijn met wat ze lezen op social media. Volgens hem is er namelijk veel desinformatie te vinden. Dat zei hij eerder deze week tijdens een videogesprek met een vrouw die zichzelf al bijna een jaar vanwege haar kwetsbare gezondheid afzondert, zo is te zien in een video die zaterdagavond door Kensington Palace werd gedeeld op Twitter.

De prins en zijn vrouw zijn blij dat er inmiddels al veel mensen zijn gevaccineerd. “We moeten ermee doorgaan zodat jongere generaties ook voelen dat het belangrijk is dat zij zich laten inenten. Catherine en ik zijn geen medisch experts maar als het een troost is: we staan volledig achter de vaccinaties. Het is heel, heel belangrijk.”

William is blij veel mensen besluiten zich te laten vaccineren ondanks dat er veel verschillende verhalen online te vinden zijn. “Op social media word je soms overspoeld door geruchten en desinformatie, dus we moeten voorzichtig zijn in wie we geloven en waar we onze informatie vandaan halen.”

LEES OOK:

Hilarisch: Prins Harry en zijn vriend James Corden toeren door Los Angeles

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen