Britain Royalty

Prins William vindt lesgeven aan kinderen erg lastig

De Britse prins William is ook maar een mens, dat blijkt wel uit het feit dat hij net als vele andere ouders moeite heeft met het thuis onderwijzen van zijn kinderen. Dat liet hij weten in een gesprek met That Peter Crouch Podcast voor BBC Radio 5 Live.

Vanwege de coronacrisis verblijft de 38-jarige prins al maanden met zijn gezin in hun familiehuis in Norfolk, waar hij en zijn vrouw Catherine zich opwerpen als leraren voor hun jonge kinderen. Maar dat gaat William niet altijd even soepel af. “Ik ben erachter gekomen dat ik daar niet zoveel geduld voor heb, in tegenstelling tot mijn vrouw. Zij heeft echt engelengeduld. Toch vormen we samen een goed team: ik begin met de lesjes en op het moment dat mijn aandacht verslapt, dan stapt zij in om het af te maken.”

Kate en William hoeven hun jongste zoon Louis (2) nog niet te onderwijzen, maar George (7) en Charlotte (5) hebben wel dagelijks scholing nodig. “Ik vind het gênant om toe te geven, maar ik snap helemaal niets van de rekensommen die George moet maken. Daarin heeft hij niet bepaald een goede leraar aan mij.”

Lees ook:

Arme Meghan: Britse roddelbladen proberen rechtszaak uit te melken

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty

Bron: ANP. Beeld: ANP.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen