Placeholder

Prins William maakt selfie met fan

Prins William heeft een Brits meisje heel erg verrast. Madison Lambe stond hem op eerste kerstdag op te wachten bij de kerk waar de koninklijke familie een kerstdienst bijwoonde. Toen ze hem vroeg of hij met haar op de foto wilde, vond de prins dat prima. Hij maakte de foto zelf, zo melden verschillende Britse media.

Madison (12) vertelt dat de prins heel aardig was tegen haar. Ze was zo overdonderd dat de zoon van prins Charles met haar op de foto wilde, dat ze helemaal stond te trillen. Ze was zo nerveus dat het haar niet lukte om de foto te maken, daarom pakte William de camera om het plaatje van hem en het meisje te maken. Het resultaat is te zien op de site van de Daily Mail.

"Ik kon gewoon niet geloven dat William naar mij toekwam toen ik om een foto vroeg", aldus Madison. "Hij was heel aardig en ik vond het heel spannend. Ik heb de foto op mijn Facebookpagina gezet", gaat het meisje verder. "Mijn vrienden vinden het echt geweldig", vervolgt Madison, die benadrukt dat ze dit echt nooit had verwacht.

Prins Charles stond onlangs ook al op een selfie met een fan.