Placeholder

Prins William en Kate bellen veel naar huis

Prins William en zijn echtgenoot Kate missen het thuisfront 'enorm'. Het prinselijk paar is op bezoek in India en Bhutan, maar kunnen niet wachten om thuis hun kinderen weer in de armen te sluiten.

Een verslaggever van People vroeg William of ze met hun kinderen hebben kunnen spreken tijdens het bezoek. "Ja, we hebben ze gesproken. Heel vaak", reageerde William. "We missen ze enorm en we kijken ernaar uit om ze weer te zien. Maar ze zijn in goede handen." Naar verluidt zorgen het kindermeisje en oma Carole Middleton voor prins George en prinses Charlotte.
William en Kate spraken met journalisten na een tocht naar een klooster in de bergen. "Een geweldig uitzicht", zei William. "Met de bergen en de tempels op de top. Het was gewoon geweldig om daar naartoe te lopen, de omgeving te zien en meer te horen over de geschiedenis en de religie van het land. Het is erg belangrijk als je een reis als deze maakt om daar iets van mee te krijgen."
Halverwege zei William dat de tocht wel meeviel. Later kwam hij daar op terug. "Ik heb wellicht voor mijn beurt gesproken. Het tweede deel was absoluut een stuk pittiger." Kate noemde het een 'fantastische ervaring'. "Ik voel me gezegend en bevoorrecht dat ik zo'n mooi landschap heb mogen zien. Zoals William al zei: leer wat van het land."
Williams vader, prins Charles, maakte dezelfde tocht in 1998, maar heeft niet de hele route afgelegd. "Mijn vader heeft de top niet gehaald. Dat is iets waar ik hem aan ga herinneren als ik hem weer zie."