Placeholder

Prins Harry verrast Amerikaans gezin met kerstkaart

Prins Harry heeft het Amerikaanse gezin Radetic verrast met een kerstkaart. De verrassing werd nog groter toen de familie zag dat de kinderen Ana-Maria en Vinko met de Britse prins op zijn officiële kerstkaart staan.

Harry koos een foto met de tienjarige Ana-Maria en de vijfjarige Vinko om zijn kerst- en nieuwjaarsgroet op te luisteren. De kinderen poseerden in mei met de prins, tijdens de Invictus Games in Orlando, Florida. Hun vader Anthony, die zijn carrière als gevechtspiloot moest beëindigen na een motorongeluk, nam deel aan het sportevenement voor gewonde militairen.

“Wat een eer om een kerstkaart te ontvangen van prins Harry met mijn kinderen erop!”, twitterde Anthony. De voormalig gevechtspiloot en zijn gezin hadden geen flauw idee dat Ana-Maria en Vinko op Harry’s kaart stonden, totdat de kaart in de brievenbus lag. “Bedankt dat jullie mijn kerstkaart mogelijk hebben gemaakt!”, schreef Harry onder de voorgedrukte gelukswensen.

In tegenstelling tot vorig jaar werd Harry’s kerstkaart niet vrijgegeven door Kensington Palace. Daily Mail drukte donderdag foto’s af van de kerstgroet die de 32-jarige prins verstuurde naar vrienden en familie.