Image 32 1

Prins Harry heeft een nieuwe baan

De Britse prins Harry heeft in de Verenigde Staten een nieuwe job te pakken. De prins, die sinds zijn stap terug bij het Britse koningshuis met zijn gezin in de VS woont, is betrokken bij een nieuw onderzoek naar desinformatie in Amerika op het internet en in de media, meldt CNN.

De man van Meghan wordt een van de vijftien commissarissen van de Commission on Information Disorder van het Aspen Institute, een organisatie die zich bezighoudt met humanitaire studies. In zijn parttime rol zal de prins, die vaker zijn zorgen heeft geuit over onjuiste informatie in de media en online, bij vergaderingen aanwezig zijn. Wat Harry verder zal doen en welke vergoeding er tegenover staat, is niet bekendgemaakt.

Het is de bedoeling dat het zes maanden durende studie het probleem van desinformatie in kaart moet brengen. Het instituut begint volgende maand met het onderzoek en hoopt na anderhalve maand de eerste uitkomsten te kunnen delen. De agenda van Harry begint steeds voller te worden. Dinsdag werd bekend dat de prins ook aan de slag gaat voor een start-up die gespecialiseerd is in coaching en geestelijke gezondheid.

LEES OOK:

Babynieuws! Kleindochter van koningin Elizabeth is bevallen

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP.