Prins Harry en Meghan Markle verloofd

Prins Harry en Meghan Markle zijn verloofd! Dat nieuws werd zojuist naar buiten gebracht. De aankondiging werd tijd ook: de mogelijke verloving had Engeland al weken in zijn greep.

Eerder vandaag werd bekend dat BBC al is ingelicht over een 'eventuele aankondiging'. Aan de hand daarvan hadden de wedkantoren vanochtend al alle weddenschappen aangaande de verloving stilgelegd. 

Het gerucht over een eventuele verloving zinderde al maanden in de Britse media. Meghan is gestopt met haar rol in de hitserie in Suits en zou zelfs haar spullen al gepakt hebben om in te trekken bij Harry in Engeland. 

Harry en Meghan hebben ruim anderhalf jaar een relatie. In september vertoonden ze zich voor het eerst in het openbaar tijdens de Invictus Games in Toronto. Daar werd deze bekende foto van de twee tortelduifjes gemaakt:

Het zou niet de eerste keer zijn dat een Britse royal met een Amerikaanse in het huwelijk treedt. De Britse monarch Edward, de oom van de huidige koningin Elizabeth, trouwde in 1937 met Wallis Simpson. Hij gaf de troon op om met haar te kunnen trouwen. Simpson was al twee keer gescheiden en de Anglicaanse Kerk, waarvan Edward als koning het hoofd was, stond hertrouwen na een scheiding niet toe.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen