Prins Harry 30 jaar

De Britse prins Harry viert maandag zijn 30ste verjaardag. Zaterdag zou er een groot verjaardagsfeest voor hem worden gegeven. Dat liet de roodharige prins echter niet doorgaan omdat zijn schoonzus prinses Catherine last heeft van zwangerschapsmisselijkheid.

Ongeveer 30 gasten zagen het grote feest aan hun neus voorbijgaan, omdat de prins het ongepast vond om te feesten terwijl zijn schoonzus ziek is. Daarnaast was de prins donderdagavond betrokken bij een auto-ongeluk, al raakte hij zelf niet gewond. Een agent uit zijn motor-escorte raakte ernstig gewond, net als een taxichauffeur.

Harry is de jongste zoon van prins Charles en zijn eerste vrouw prinses Diana. Harry kwam ter wereld op 15 september 1984 in St Mary's Hospital in Londen. Drie maanden later werd hij gedoopt. De prins ging op kostschool bij het beroemde Eton College en reisde daarna een jaar de wereld rond, waarbij hij onder meer een documentaire maakte over weeskinderen in Lesotho.

De prins werkt voor het Britse leger en heeft de rang van kapitein. Hij staat bekend als iemand die wel van een feestje houdt. Momenteel is hij alleenstaand, hoewel er verhalen gaan over een beginnende relatie met de 25-jarige brunette Camilla Thurlow, een voormalige Miss. Het is niet bekend hoe Harry zijn verjaardag doorbrengt.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen