Prins George droeg zelfde pakje als William

Prins George maakte zaterdag zijn eerste opwachting op het balkon van Buckingham Palace voor de Trooping the Colour Parade en droeg daarbij dezelfde outfit als zijn vader William in 1984. Het zoontje van William en zijn vrouw Catherine had een hemelsblauw pakje aan, hetzelfde als zijn vader William droeg toen hij bij zijn vader Charles op de arm zat tijdens de parade toentertijd.

Het kleine prinsje zwaaide naar de menigte vanaf de arm van zijn vader prins William. Die reed daarvoor ter paard nog mee in de parade, een jaarlijks terugkerend militair evenement ter ere van de verjaardag van koningin Elizabeth. Voor hij verscheen op het balkon werd prins George door zijn nanny bij het raam van Buckingham Palace gehouden. Het jongetje keek ondeugend en trok gekke gezichten.

Door het raam kon George zien hoe zijn overgrootmoeder koningin Elizabeth zwaaide naar het publiek vanuit haar rijtuig, waar ook overgrootvader Philip in zat. Ook zijn moeder Catherine zat in een open rijtuig. Zij had haar eerste publieke optreden sinds de geboorte van prinses Charlotte vorige maand.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen