Prins Andrew ontkent verloving met ex Clooney

Buckingham Palace ontkent in een persverklaring de geruchten dat prins Andrew verloofd zou zijn met Monika Jakisic, de ex van George Clooney. ''Ik kan bevestigen dat de hertog van York niet verloofd is met Monika Jakisic'', liet een woordvoerder van prins Andrew weten.

Geruchten over een mogelijke romance tussen de hertog van York en het Kroatische model werden aangewakkerd toen ze afgelopen week voor de derde maal in drie weken tijd samen dineerden. De 34-jarige brunette postte zaterdag op Twitter een foto van een diamanten ring op een restaurantrekening van bijna 600 pond, omgerekend ruim 715 euro. Dit is wat het is, schreef ze erbij. Haar tweet leidde volgens Daily Mail tot meerdere telefoontjes naar Buckingham Palace en de ongebruikelijke persverklaring. Eerder reageerde het paleis niet op vragen over Andrews privéleven.

De jongere broer van prins Charles scheidde in 1996 van Sarah Ferguson. Ze waren tien jaar getrouwd en hebben samen twee dochters, prinses Beatrice (25) en prinses Eugenie (23).

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen