Peter Rabbit-feestje voor prins George

Prins George mag dan pas over drie dagen, op 22 juli, echt jarig zijn, op zaterdag viert de familie Middleton vast een klein feestje voor de kleine man. Dat viert de zoon van prins William en Catherine bij zijn opa en oma in Bucklebury.

Oma Carole Middleton, de moeder van Catherine, heeft een speciaal feestje bedacht met als thema Peter Rabbi, meldt Daily Mail. Hoewel het alleen voor een paar familieleden zou zijn, is er toch aan alles gedacht. Een vriend van de familie laat weten dat Carole erg goed is in het organiseren van themafeestjes. "Er zullen overal door het huis foto's en posters hangen, ze heeft lekkernijen in de vorm van konijntjes gemaakt en er zijn andere leuke details."

Ook aan de cadeautjes zou zijn gedacht. George zou onder meer een voetbal, een houten trein en een trui mogen uitpakken. Daarnaast is er ook een presentje van zijn Spaanse nanny, namelijk een speciale Spaanse taart. Onder anderen Zara Philips, dochter van prinses Anne en kleindochter van koningin Elizabeth, en haar man Mike Tindall zullen samen met hun dochtertje Mia Grace naar het feestje komen.

Dinsdag zal prins George zeer waarschijnlijk nog een keer zijn verjaardag vieren, dan zal zijn moeder Catherine dat organiseren.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen