Opvallend: Harry laat achternaam weg bij inschrijven nieuw bedrijf

Harry en Meghan bouwen een nieuw leven op. Na een tussenstop in Canada, hebben zij zich onlangs gevestigd in Amerika. Vlak bij Los Angeles, het hart van de tv- en filmwereld.

Je las bij ons vorige week wat het verhaal achter de naam van de nieuwe stichting van Harry en Meghan is. Maar naast liefdadigheid gaat Harry binnenkort ook zakelijk aan de slag. Met een bedrijf waarvan hij mede-oprichter is. Het heet Travalyst. En gaat toerisme aanprijzen dat niet schadelijk is voor mens en milieu.

“Met de Hertog van Sussex willen we een beweging op gang brengen van gelijkgestemde bedrijven, organisaties en mensen om de toekomst van het reizen om te zetten in een duurzamere toekomst die bestemmingen en lokale gemeenschappen voor de komende decennia ondersteunt en beschermt”, staat in de doelstellingen van het bedrijf.

Lees ook:

Het bijzondere is dat bij de inschrijving van hun stichting – Archewell – nog wél Harry’s koninklijke achternaam werd gebruikt: Mountbatten-Windsor. Voor de nieuwe inschrijving gebruikte hij: Prince Henry Charles Albert David, Duke of Sussex. Zonder Mountbatten-Windsor dus.

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

 

Bron: ANP. Beeld: ANP/EPA

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen