Ophef in Britse pers over outfit Meghan

In de Britse pers is met gefronste wenkbrauwen gereageerd op de outfit die Meghan Markle donderdagavond droeg tijdens de Endeavour Fund Awards. De verloofde van Prins Harry droeg een zwart smoking-achtig broekpak van ontwerper Alexander McQueen.

'Niet geheel volgens de kledingvoorschriften van het Britse koninklijk huis', beweert de deskundige op het gebied van etiquette in de krant The Independent. Het was het eerste black-tie-gala-evenement dat het koninklijk koppel bezocht.

'Desondanks zag ze er fantastisch uit', schreef dezelfde krant. Meghan had al eerder laten zien dat ze lak heeft aan de jurkentraditie. Modedeskundigen voorspellen dat de kledingsmaak van Meghan van grote invloed zal zijn op het inkoopgedrag van Britse vrouwen.

Meghan Markle bij de Endeavour Fund Awards (Bron: Instagram)

Op het gala worden gewonde, gehandicapte of zieke militairen die het afgelopen jaar een sportieve prestatie hebben geleverd in het zonnetje gezet. Meghan reikte donderdagavond een award uit aan een van de winnaars. Prins Harry is vaker actief op dit gebied. Zo is hij ook de bedenker van de Invictus Games, waar gewond geraakte militairen zich internationaal sportief meten met lotgenoten.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen