Omroeper’ staat al klaar voor baby William

Het wordt langzaamaan drukker bij het St. Mary's ziekenhuis in Londen. Catherine, de hertogin van Cambridge, bevalt daar later deze maand van haar derde kind. Ook stadsomroeper Tony Appleton is weer van de partij, melden journalisten die bij de zogenoemde 'Lindo' vleugel van het ziekenhuis staan.

Appleton werd wereldberoemd toen hij in juli 2013 de geboorte van het eerste kind van prins William en Catherine aankondigde. De stadsomroeper in klederdracht zag er heel officieel uit, maar bleek helemaal niet in dienst van de Britse koninklijke familie.

Sinds de geboorte van prins George nodigt de nu 81-jarige Appleton zichzelf uit voor alle grote gebeurtenissen binnen de Britse koninklijke familie. Zo stond hij in november nog bij Kensington Palace, waar de verloving van prins Harry en Meghan Markle werd aangekondigd.

Catherine is sinds 23 maart met zwangerschapsverlof. Wanneer ze is uitgerekend, is niet bekend. Britse media rekenen erop dat de baby eind april wordt geboren, enkele dagen voor de zevende huwelijksverjaardag van de hertog en hertogin van Cambridge op 29 april.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen