Obama’s niet bij huwelijk prins Harry’

De kans dat Barack en Michelle Obama naar de bruiloft van prins Harry en Meghan Markle komen is uiterst klein. Volgens biograaf Duncan Larcombe is het onwaarschijnlijk dat het voormalige presidentspaar naar Engeland afreist, zegt hij tegen het magazine Town & Country.

Het Britse ministerie van Buitenlandse Zaken zou Harry ook hebben afgeraden om de Obama's uit te nodigen. De prins zou daarmee president Donald Trump voor het hoofd kunnen stoten en zo de diplomatieke banden met de Verenigde Staten kunnen verstoren. 'Diplomatie is erg belangrijk', aldus Larcombe. 'Harry en Meghan zullen worden geadviseerd door het ministerie'.

Over de gastenlijst is nog niets bekend, maar eerder werd al duidelijk dat daarop eerder de Obama's staan dan Trump. Harry heeft persoonlijke banden met het voormalige presidentspaar en op grond daarvan kan hun eventuele aanwezigheid worden verklaard.

Journalist Michael Wolff stelde afgelopen weekend nog dat Trumps komst ook nihil is. Hij zou waarschijnlijk het hele huwelijksfeest kapen en alle aandacht opeisen.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen