Britain Royalty

Oasis-rocker Noel Gallagher over prins Harry: ‘‘Hij is maar een gek, klein kind’’

De Oasis-rocker Noel Gallagher is op z’n zachtst gezegd geen fan van de Britse prins Harry. In de nieuwe podcast van zijn vriend Matt Morgan loopt de muzikant helemaal leeg over de prins.

“Prins Harry, die neemt niemand toch echt serieus”, vraagt Noel zich hardop af. “Hij is maar een gek, klein kind.” De 53-jarige zanger noemt hem een goeddoener en zou hem daarom niet bij hem thuis uitnodigen. “Ik houd in het algemeen niet van goeddoeners, ze werken op m’n fucking zenuwen.”

Prins Harry is niet de enige die bespot wordt, ook de rest van de Britse koninklijke familie wordt niet gespaard. “Ze zijn vrij gestoord. Wat een vreselijk fucking shitleven moeten die mensen hebben. Ze dienen alleen maar anderen, wat een onzin. In Buckingham Palace moeten leven met een stelletje saaie fuckers om zich heen. Nergens naartoe kunnen gaan, niks kunnen doen en naar fucking Kenia moeten op vakantie.”

Noel is niet bang dat hij met zijn uitspraken een eventuele benoeming tot ridder zichzelf door de neus boort. Zijn broer Liam hoopte ooit nog wel tot Sir benoemd te worden. “Die gast gaat daar maar over door, maar wie denkt er nou dat ik nog geridderd word? Ik kan met zekerheid zeggen dat dat niet gaat gebeuren, omdat mij dat toch niet wordt aangeboden. Niet doordat ik iets verkeerd heb gezegd, maar gewoon omdat ik mezelf ben en mezelf niet voor gek zet.”

LEES OOK:

Dit wordt nu vernoemd naar 6-jarige prinses Gabriella van Monaco

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP.