Placeholder

Nieuwe foto prins George

Een nieuwe foto van prins George gaat de wereld rond. Het kiekje van de zoon van prins William en Catherine is de eerste in een reeks van drie vrij te geven foto's van het jongetje. De beelden verschijnen ter ere van de eerste verjaardag van het prinsje.

Op de eerste foto, duidelijk niet geposeerd, is te zien hoe het ventje voorzichtig in zijn eentje rondstapt, met zijn armen in de lucht om zijn evenwicht te bewaren. De hertog en hertogin van Cambridge zijn niet in beeld. George draagt een blauwe polo, een blauwwit gestreepte tuinbroek en blauwe schoentjes en sokjes.

"Kijk eens wie er loopt!", zo luidt het bijschrift van de op het officiële Twitteraccount van Clarence House gepubliceerde foto. "Onze kleine prins in aanloop naar zijn eerste verjaardag op 22 juli #HappyBirthdayPrinceGeorge."

Fotograaf John Stillwell nam de foto tijdens een bezoekje aan het National History Museum in Londen en naar verwachting is die setting ook op de twee volgende foto's te zien. Catherine is beschermvrouwe van het museum, dat in april 2013 een vlindertuin opende.