(file) Britain Usa Royalty Netflix

Netflix-baas razend enthousiast over nieuwe koninklijke producers

Netflix-baas Reed Hastings is ontzettend blij met zijn nieuwe producenten. Volgens hem worden de series die Harry en Meghan voor de streamingservice gaan maken ‘episch’. Hastings denkt dat de content van de Sussexes ‘de meest bekeken content van het aankomende jaar wordt’.

“Ik ben enorm opgetogen over de overeenkomst die we met hen hebben kunnen sluiten,’’ vertelt Hastings. ‘’Het zijn slimme mensen. Ze hebben hun plannen bij meerdere partijen voorgelegd, maar ik denk dat wij uiteindelijk de beste deal hebben gemaakt om een compleet pakket samen te stellen. Hierin komen al hun wensen samen en kunnen wij veel kanten met ze op.”

Harry en Meghan gaan onder meer eigen documentaires, series, films, gescripte shows en kinderprogramma’s voor Netflix maken. Hoewel Meghan voordat ze Harry ontmoette actrice was, lijkt ze niet terug voor de camera te willen gaan. “De focus ligt vooral op hen als producenten. Dat is iets wat ze graag willen uitbouwen, dus daar richten we ons op. Ze hebben een scherp oog voor mooie verhalen en dat is waar we samen verder aan gaan werken.”

Het koppel liet in een eerder persbericht weten zich te gaan richten op de kracht van de mens. “Moed, doorzettingsvermogen en de wens om tot elkaar te komen. Wij willen een licht op mensen laten schijnen en content maken die mensen inspireert.”

Lees ook:

Bijzonder! Camilla ontmoet honden die coronavirus moeten herkennen

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP.