56c441c8af5c0845c959a05720215980 1 1 2

Naam van zoontje prinses Eugenie eindelijk bekend

Eindelijk! De Britse prinses Eugenie en haar man Jack hebben bekend gemaakt wat naam is van hun pasgeboren zoontje. Die onthulling deden ze via Instagram.

“We willen je voorstellen aan August Philip Hawke Brooksbank”, schrijft Eugenie bij een reeks foto’s waarop zij en Jack poseren met hun eerste kind. Ze maakt meteen van de gelegenheid gebruik om iedereen te bedanken voor alle gelukwensen. De tweede naam is een verwijzing naar Philip en een mooi gebaar nu de 99-jarige echtgenoot van koningin Elizabeth al bijna een week in het ziekenhuis ligt. 

“Bedankt voor zoveel mooie berichtjes. Ons hart is vol liefde voor dit kleine mannetje, woorden schieten tekort. We zijn verheugd om de foto’s met jullie te kunnen delen”, aldus de 30-jarige prinses. De beelden zijn gemaakt door de verloskundige. August kwam vorige week dinsdag ter wereld en is na haar moeder nu elfde in lijn van Britse troonopvolging. Het jongetje krijgt geen koninklijke titel.

De baby is prins Andrew en Sarah Ferguson hun eerste kleinkind en koningin Elizabeth en prins Philip verwelkomden met zijn komst hun negende achterkleinkind.

LEES OOK:

Oma ‘Fergie’ deelt schattige foto’s van kleinkind

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP.