Placeholder

Meghan verrast met traditionele rok tijdens reis naar Tonga

Meghan is meestal trendsettend met haar kleding. Haar laatste rok zal echter niet zo snel navolging vinden. Het was namelijk een traditionele ta'ovala. Het kledingstuk wordt in Tonga veelal gegeven als teken van respect.

Ook haar echtgenoot prins Harry was deels getooid in traditionele kledij, waarvan bloemen een belangrijk onderdeel vormen. Met die bloemen was het woord Tonga gespeld. De uitdossing leidde tot enthousiaste reacties van het publiek in Tonga. Het paar droeg de outfit over hun normale kleding heen.

De hertog en hertogin hadden in Tonga een ontmoeting met premier Akilisi Pōhiva van het 108.000 inwoners tellende land. Bij de ingang omhelsde Harry nog een jongen die een bord omhooghield met 'Free hugs'.

Het paar is bezig met een reis door de Pacific. Na hun bezoek aan Tonga ging het paar weer terug naar Australië voor de sluitingsceremonie van de Invictus Games. Bij de landing in Sydney moest het toestel een doorstart maken omdat er een ander toestel op de landingsbaan stond. Hun reis eindigt in Nieuw-Zeeland.