Meghan helpt stel met foto’s maken

Meghan Markle en prins Harry hebben op nieuwjaarsdag een jong stel uit de brand geholpen bij het maken van een selfie.

De Britse royals zijn op vakantie in Canada, samen met baby Archie en de moeder van Meghan. Tijdens een wandeling liep de groep het stel tegen het lijf.

“We zagen een groep met twee honden”, vertelt Asymina Kantorowicz, toevallig een producer bij CTV News Vancouver Island. “Een van de vrouwen kwam naar me toe en vroeg of we hulp nodig hadden en of ze een foto voor ons moest maken. Ik zei ‘sure’, ik zag toen nog niet wie het was.”

Bekend gezicht

Toen zag de producer een bekend gezicht in de groep: Meghan’s goede vriendin en Suits-collega Abigail Spencer. Op dat moment realiseerde ze zich dat de vrouw die een foto maakte de hertogin van Sussex zelf was.

“Ik bevroor. Ik geloofde het eigenlijk niet. Toen keek ik opzij en zag prins Harry staan”, vertelt de producer. “Ik kon alleen maar uitbrengen: ‘Selfie sticks zijn niet altijd handig’. Toen lachte ze en zei iets van ‘dat moeten wij beter kunnen’. Prins Harry zei: ‘geen stress’.”

Megan maakte drie foto’s, gaf de telefoon terug en wenste het stel gelukkig nieuwjaar. “We keken elkaar aan en zeiden: “Is dit echt gebeurd? Het lijkt wel een droom.”

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen