South Africa Britain Royalty

Meghan en Harry klagen paparazzi aan voor schenden privacy

Een paar fotografen hebben, zonder de toestemming van prins Harry en zijn vrouw Meghan, foto’s gemaakt van zoontje Archie. Het koppel sleept de fotografen nu voor de rechter. De advocaat van Harry en Meghan verklaart dat het gaat om foto’s die zijn gemaakt toen het veertien maanden oude jongetje in de achtertuin van het gezin speelde.

Harry en Meghan geven in de rechtbankdocumenten aan niet te weten wie de foto’s heeft gemaakt. Zij zijn ervan op de hoogte gebracht dat er beelden worden rondgeshopt van Archie die zogenaamd op het strand van Malibu zijn geschoten, een openbare plek. Maar, Archie is helemaal nooit in Malibu geweest. Volgens en Harry en Meghan is de foto overduidelijk in hun achtertuin in Los Angeles genomen. 

Het koppel hoopt de verkoop van de foto’s te dwarsbomen. “Iedereen in Californië heeft het wettelijke recht op privacy in zijn of haar huis”, vertelt hun advocaat Michael J. Kump. “Dat kunnen geen drones, helikopters of telelenzen wegnemen. De hertog en hertogin van Sussex zijn deze zaak gestart om de privacy van hun jonge zoon te beschermen en om iedereen die wil profiteren van deze illegale actie te stoppen.”

Lees ook:

Eloise beantwoordde live vragen via Instagram

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen