Placeholder

Matchmaker Harry en Meghan is bekend

E!News heeft bekend gemaakt wie prins Harry en Meghan Markle gekoppeld heeft. De bruiloft komt steeds dichterbij en dat gaat gepaard met het openbaar worden van steeds meer details.

Harry en Meghan ontmoetten elkaar al in 2016 maar tot nu toe bleef de gemeenschappelijke vriend, die daarvoor verantwoordelijk was, geheim. In het eerste interview met het paar gaf Harry al toe gekoppeld te zijn: 'We werden aan elkaar voorgesteld door een geheime vriend, wiens privacy we willen beschermen'.

Sinds die uitspraak houdt deze mysterieuze persoon de gemoederen flink bezig. Onder andere Meghan’s beste vriendin Jessica Mulroney werd genoemd. Zij werkt als stylist voor bijvoorbeeld de vrouw van premier Justin Trudeau van Canada. Anderen noemden fashion designer Misha Nonoo, die was getrouwd met een van Harry’s beste vrienden.

Maar vandaag wist E!News dan uiteindelijk de echte naam te onthullen. Het gaat om Violet von Westenholz, waarmee Harry al sinds zijn jeugd mee bevriend is. 'Harry heeft het lastig gehad om de juiste vrouw te vinden', vertelt een bron aan de website. Violet raakte bevriend met Meghan vanwege haar werk voor Ralph Lauren.

Meghan verklapte in het verlovingsinterview al iets over de date: 'Het was absoluut een set-up. Het was een blind date. Ik wist niets over hem en het enige ding dat ik vroeg aan haar was ‘Is hij aardig?''