Lief: Prinses Eugenie deelt schattige babyfoto’s

De Britse prinses Eugenie heeft ter ere van Wereldmilieudag 2021 van de Verenigde Naties een aantal persoonlijke foto’s op Instagram geplaatst. Zo deelde ze foto’s van de natuur en dieren, maar ook een nieuwe foto met haar zoon August tijdens een wandeling.

De 31-jarige prinses is op de foto met haar bijna vier maanden oude zoon in een draagzak bij een veld narcissen te zien. In het bijschrift spreekt ze haar dank uit aan moeder natuur. “Bedankt wereld dat je ons zo’n mooie plek hebt gegeven om te wonen”, schreef ze. “Om deze dag te vieren, wilde ik enkele foto’s van de afgelopen jaren (en recentere) delen die me eraan herinneren hoe geweldig onze omgeving is en hoe we die altijd moeten beschermen.”

Eugenie en haar man Jack werden op 31 augustus 2021 ouders van zoontje August Philip Hawke Brooksbank. August is na zijn moeder elfde in lijn van Britse troonopvolging. Het jongetje heeft geen koninklijke titel, maar kon wel de titel van eerste kleinkind van prins Andrew en Sarah Ferguson op zijn naam zetten.

LEES OOK:

Om deze reden is koningin Sofia terug in geboorteland Griekenland

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP.