Placeholder

Klein feestje voor prinses Charlotte’

Het jongste lid van de Britse koninklijke familie viert feest. Prinses Charlotte, het dochtertje van prins William en zijn vrouw Catherine, wordt maandag één jaar. Via Twitter bedankten de hertog en hertogin van Cambridge voor alle felicitaties.

"Prinses Charlotte wordt vandaag één. Bedankt voor al jullie verjaardagswensen", twitterde Kensington Palace. Ter gelegenheid van de verjaardag werden zondag nieuwe foto's van het prinsesje vrijgegeven. De vier kiekjes werden door Kate gemaakt in en rond het huis van het gezin in Norfolk.

Daar blaast Charlotte volgens Britse media ook haar kaarsje uit. Met een klein feestje met alleen familie en vrienden op de gastenlijst staan William en Kate volgens Hello! Magazine stil bij de verjaardag van hun dochter.

De eerste verjaardag van hun oudste kind, de nu tweejarige prins George, werd bij Kate's ouders in Berkshire gevierd. Georges feestje zou in het teken van Peter Rabbit hebben gestaan. Later ging het prinsje met zijn ouders op visite bij koningin Elizabeth, zodat ook zij George kon feliciteren.