Kitty 7

Kitty Spencer, het bloedmooie nichtje van William en Harry

Haar achternaam is Spencer, net als die van wijlen Diana. Kitty is een volle nicht van de overleden prinses en ook van William en Harry. We zoomen even in op dit fotomodel!

Haar vader is Charles Spencer, de jongere broer van Diana. Haar moeder is Victoria Aitken. Zij was ook fotomodel, dus Kitty heeft haar looks en carrièrekeuze van geen vreemde! We hebben wat mooie foto’s van en leuke weetjes over Kitty voor je verzameld.

Kitty is 29 jaar. Tussen Kerst en Oud&Nieuw dit jaar wordt ze 30!

Kitty 2

De blonde schone heeft contracten met een aantal grote, wereldberoemde mode- en sieradenmerken. Hier zie je haar op een feestje van één van die merken, Kitty staat helemaal rechts.

Kitty 1

Hier poseert ze met de bekende mode-ontwerpers Dolce & Gabbana. Ze is goed bevriend met de heren.

Kitty 3

Haar zusjes zijn al net zo mooi! Tweeling Amelia en Eliza zijn maar een jaartje jonger dan Kitty, 28.

Kitty 4

Er zijn niet zo veel foto’s waar Kitty samen met neven Harry en William op staat. Hier zien we haar – in de blauwe jurk – geduldig wachten tot ze Harry even kan spreken.

Kitty 6

Ten slotte een zoete throwback van Kitty met haar zusjes en broer. Kitty is de oudste. Daarna volgens zusjes Amelia en Eliza. En dan broertje Louis. Daarnaast zijn er nog 4 halfbroertjes en -zusjes, haar vader trouwde na de scheiding van haar moeder opnieuw en kreeg meer kinderen.

Kitty 5

Lees ook:

Deze royal twins zijn vandaag jarig!

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: ANP/EPA, Instagram @kitty.spencer, Alpha