Britain Tennis Wimbledon 2019 Grand Slam

Kate spreekt filmpje in voor Wimbledon

Het wereldberoemde tennistoernooi zou vandaag van start zijn gegaan, maar is vanwege corona dit jaar gecanceld. Kate heeft nu een mooie video ingesproken om eer te betonen aan het historische tennisevenement.

‘Worth the wait’, oftwel: het wachten waard. Zo luidt de titel van de video. En met een voice-over als Kate kan dat alleen maar een succes worden. Het filmpje start met haar woorden ‘350 dagen, 14 uur en 12 minuten zat er tussen de laatst geslagen bal en het moment waarop de volgende geserveerd had moeten worden’, doelend op de laatste wedstrijd van vorig jaar en het feit dat er dit geen toernooi op Wimbledon plaatsvindt.

Ze gaat nog wat meer in op het anders-dan-anders van dit jaar, maar benadrukt ook dat er weer een tijd komt van ‘op het puntje van je stoel kunnen zitten’ en ‘feestvieren’. Kate is beschermvrouwe van All England Lawn Tennis and Croquet Club, deze club is de organisator van Wimbledon. Een link naar de Instagram-post waarin het filmpje te bekijken en beluisteren is, vind je hier.

Kate op Wimbledon 2019:

Kate Wimbledon 2019

Lees ook:

Mooi: Kate plant bloemzaadjes voor overleden jongen

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP/EPA, Instagram @wimbledon

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen