Charles ontmoet Katy Perry

Amerikaanse zangeres en de Britse Troonopvolger hebben elkaar woensdag getroffen in India. In Mumbai woonden ze samen een bijeenkomst van de British Asian Trust bij en dat vond de popzangeres erg bijzonder, deelde ze donderdag op Instagram.

“Ik vond het heel erg leuk om tijd met u en vele briljante Indiase knappe koppen door te brengen en te praten over een betere toekomst met hulp van uw organisatie British Asian Trust”, schreef Katy bij een foto met de Britse troonopvolger. “Ik ben zo blij dat de focus ligt op duurzaamheid en oplossingen voor het beschermen van het milieu.”

De Amerikaanse zangeres, die zaterdag optreedt in Mumbai, maakte ook van de gelegenheid gebruik om Charles te feliciteren. De prins van Wales viert vandaag zijn 71e verjaardag.

De verjaardag van prins Charles werd donderdag in India niet vergeten. Hoewel de Britse troonopvolger zonder zijn familie op reis is werd de jarige job in Mumbai flink in het zonnetje gezet.

Charles begon de laatste dag van zijn tweedaagse bezoek aan India bij de Kaivalya Education Foundation. De prins van Wales werd hartelijk ontvangen door schoolkinderen die een verjaardagsliedje voor hem zongen. Vervolgens kreeg Charles een kaart en een verjaardagstaart, die hij zelf aansneed.

Op social media regent het felicitaties voor de prins. Ook zijn familie stond stil bij zijn verjaardag. Zo feliciteerde koningin Elizabeth haar zoon en deelde Charles’ oudste zoon William en zijn vrouw Catherine een aantal foto’s met hem samen.

Het feestvarken reist na donderdag verder naar Nieuw-Zeeland, Tuvalu en de Salomonseilanden. In Nieuw-Zeeland wordt Charles vergezeld door zijn vrouw Camilla.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen