Prince Philip Moves To New Hospital After Two Weeks

Hier ligt het testament van prins Philip opgeborgen

Philip overleed in april op 99-jarige leeftijd. Zijn laatste wensen, zijn testament, blijken op een uiterst veilige plek opgeborgen te liggen. In het gezelschap van de testamenten van vele andere prominente Britse royals.

Philips testament ligt in een kluis in Londen. Samen met de testamenten van nog eens 32 andere Britse royals. Opperrechter Sir Andrew McFarlane ziet toe op de veiligheid van de kluis. Ook het testament van onder meer ‘the queen mum‘ (Elizabeths moeder) en dat van prinses Margaret liggen in de kluis. zij was de zus van de moeder van Elizabeth.

Het alleroudste testament dat McFarlane beheert dateert zelfs van 1911. En is van prins Francis of Teck – voor ons net zo’n onbekende naam als voor jou, waarschijnlijk. Het is vrijwel zeker dat de inhoud van de testamenten niet bekend wordt gemaakt. Volgens de rechter die het geheel overziet en bewaakt heeft ook the royal family tot in zekere mate recht op privacy.

Deze mooie foto van Elizabeth en Philip met een aantal achterkleinkinderen werd voor Philips overlijden door Kate gemaakt:

Balmoral Castle Foto Door Kate Philip En Elizabeth Met 7 Achterkleinkinderen Instagram

LEES OOK:

Beatrix maakt zich geen zorgen om Amalia

Meer lezen over royals? Neem snel een (digitaal) abonnement op Royalty.

Bron: People. Beeld: ANP/EPA, Instagram @dukeandduchessofcambridge