Botswana Britain Royalty

Heftige kritiek op prins Harry: ‘‘Fucking woke snowflake’’

Het is niet de eerste keer dat Noel Gallagher uithaald naar de Britse prins Harry. De zanger, bekend van Oasis, snapt door zijn jarenlange vete met broer Liam de pijn van prins William en noemt Harry een “fucking woke snowflake”.

“Ik weet hoe het is om een jongere broer te hebben die zijn fucking mond opentrekt voor de meest onnodige dingen. Ik denk altijd dat ik de William van onze familie ben”, aldus Noel in gesprek met The Sun waarin hij traditiegetrouw al scheldend geen blad voor de mond neemt.

Veel journalisten vragen Noel naar zijn mening over de ‘koninklijke vete’ tussen William en Harry, omdat hij zelf ook ruzie heeft met zijn broer Liam. “Grappig dat zoveel mensen erdoor geobsedeerd zijn”, zegt de zanger. “Ik deed vorige week een Australische promo maar al snel ging het over wat voor lul prins Harry is. En ik had zoiets van: ik weet het niet, ik ken ze niet. Maar Harry komt over als een typische ‘fucking woke snowflake’. Maak geen ruzie met je familie als het niet nodig is.” Eind vorig jaar liet Noel ook al blijken dat hij geen fan is van Harry. Hij noemde hem toen “een gek, klein kind”.

LEES OOK:

Dit mist het Noorse koningspaar het meest tijdens pandemie

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen