Britain Royalty

Harry speecht over racisme bij Diana Awards

Afgelopen woensdag heeft de Britse prins Harry een toespraak gedaan over racisme tijdens de uitreiking van de Diana Awards. Jongeren die zich inzetten om de wereld te verbeteren worden op Diana’s geboortedag nog eens extra in het zonnetje gezet. Harry sprak in een videoboodschap alle jongeren lovende woorden toe.

“Ik ben ontzettend trots om deel uit te maken van deze onderscheidingen, aangezien ze mijn moeder eren en het beste in mensen als jullie naar boven brengen. Jullie doen allemaal zulk geweldig werk en in een tijd van grote onzekerheid hebben jullie de kracht en inspiratie gevonden om iets goeds voor de wereld te doen”, begon Harry.

Ook stond de prins stil bij racisme. “Mijn vrouw zei recentelijk dat onze generatie en die voor ons niet genoeg hebben gedaan om fouten uit het verleden goed te maken. Het spijt mij ook, dat we nog geen wereld hebben gemaakt die jullie verdienen. Institutioneel racisme heeft geen plaats in onze samenleving”.

De jongeren werden niet alleen toegesproken door Harry, maar ook door sterren als Miranda Heart, Emma Thompson en Liam Payne.

Lees ook:

Lachen met Jandino tijdens lunch met koningspaar

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen